Top vijest

AKO i MOK FOTELJE

Gdje god da se okrenemo vidimo oko nas ljude koji su na mobitelima ili tabletima. Na tim uređajima danas imamo gotovo sve što nam je potrebno u svakodnevnom životu. Razgovaramo, fotografiramo, plaćamo račune, gledamo filmove… Ti uređaji postali su nephodni dio naših života i teško da možemo zamisliti makar jedan dan da ih ne koristimo. Međutim i ti uređaji imaju rok trajanja odnosno, postotak baterije.

Koliko puta ste ugodno sjeli u stolac i onda se sjetili da morate napuniti mobitel ili tablet? Nakon toga se ustajete te tražite utikač i punjač te morate čekati da Vam se napuniti uređaj. Koliko ste puta sjedili u čekaonici nekad čak i satima i bilo Vam je dosadno jer Vam je mobitel ili tablet bio prazan i niste ga mogli koristiti. Ili ste došli na kavu u kafić, htjeli se opustiti, pročitati vijesti ili pogledati novosti sa društvenih mreža no niste mogli jer Vam je mobitel prazan i dali bi ga konobaru da Vam se mobitel puni negdje gdje ima utičnica. Ili ste punili mobitel ili tablet dok ste stajali pored utičnice jer ste trebali nešto hitno provjeriti na Vašem uređaju.

AKO & MOK su kolekcija fotelja koje Vam olakšavaju ovakve situacije i daju mogućnost uštede vremena jer su opremljene sa elektronskom utičnicom koja Vam omogućuje da napunite Vaše pametne telefone i tablete sa USB priključkom ili bilo koji drugi uređaj zahvaljujući univerzalnom priključku.

AKO & MOK je pogodan za čekaonice, područja za sastanke ili javne prostore kao što su knjižnice, muzeji ili kafići.

Kolekcija dolazi u različitim materijalima te tako imamo tkanine i umjetno drvo za neformalan dizajn ili eko koža za više klasičan i elegantan dizajn.

Danas ne gledamo samo na to da nam se namještaj samo vizualno uklapa u prostor već je bitna funkcionalnost odnosno multifunkcionalnost. Jedan komad namještaja Vam može poslužiti u više svrha. Osim što Vam pruža udobnost (koju i dalje stavljamo na prvo mjesto) ova fotelja Vam daje i praktičnost, funkcionalnost, te Vam štedi vrijeme.

Živimo u užurbanom svijetu gdje je bitno što brže doći do novih informacija. Pomoću ove fotelje nećete biti u zaostatku nego ćete sve pratiti dok udobno sjedite i opuštate se u kafiću ili čekate sastanak. Također možete i raditi iz fotelje na tabletu ili laptopu jer ove fotelje imaju veliki zaslon za ruke koji može poslužiti kao mali stol.

Ako Vam je dosta klasičnog radnog okruženja i tipičnog ”radni stol i stolica” odnosa AKO & MOK je idealna promjena sa vremena na vrijeme.