1380 SYN FLUTE

1.435,00 kn1.640,00 knuklj. PDV

Uredska stolica Flute oblikovana je od visokokvalitetne pjene kako bi konstantno podupirala korisnika tijekom sjedenja. Ova uredska stolica ima sve funkcije koje uredski posao čine ugodnim i fleksibilnim.

3 GODINE        SREDNJE VISOKI
JAMSTVA         NASLON

Očisti

DORA *

BONDAI *

BLOOM *

TOUAREG *

PHOENIX *

RALLY *

XTREME *

RUKONASLON

+ 370,00 kn uklj. PDV
+ 570,00 kn uklj. PDV
+ 420,00 kn uklj. PDV
+ 620,00 kn uklj. PDV
+ 390,00 kn uklj. PDV
+ 280,00 kn uklj. PDV
+ 230,00 kn uklj. PDV
+ 190,00 kn uklj. PDV
+ 200,00 kn uklj. PDV

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 165,00 kn uklj. PDV
+ 195,00 kn uklj. PDV
+ 145,00 kn uklj. PDV
+ 300,00 kn uklj. PDV
Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 855efdffcae5 Kategorije: ,
Opis

Uredska stolica Flute oblikovana je od visokokvalitetne pjene kako bi konstantno podupirala korisnika tijekom sjedenja. Naslon stolice Flute može se podesiti u sedam različitih položaja, a sa sinkroniziranim mehanizmom i anti shock funkcijom korisniku je omogućeno podešavanje kuta sjedenja ovisno o njegovim potrebama. Isto tako, na ovoj stolici moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju. Ova uredska stolica ima sve funkcije koje uredski posao čine ugodnim i fleksibilnim.

Dodatne informacije
TKANINA

DORA, BONDAI, EKO KOŽA-BLOOM, TOUAREG, PHONEIX, RALLY, XTREME

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM

Mehanizmi

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.