Back
Next product
< 1870 MOTION PDH AKCIJA Od: 2.470,00 kn uklj. PDV Od: 1.976,00 kn uklj. PDV
-20%

1580 GALA NET PDH AKCIJA

1.725,00 kn Od: 1.380,00 kn uklj. PDV

Uredska stolica Gala Net ima srednje visoki naslon u mreži crne boje sa lumbalnom potporom koja omogućava neometano dugotrajno sjedenje.
Količina je ograničena!

5 GODINA       SREDNJE VISOKI
JAMSTVA        NASLON

Očisti

DORA *

RUKONASLON

+ 370,00 kn uklj. PDV
+ 420,00 kn uklj. PDV
+ 280,00 kn uklj. PDV
+ 110,00 kn uklj. PDV

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 95,00 kn uklj. PDV
Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 3c1b63a3a2d3-13 Kategorija:
Opis

Uredska stolica Gala Net ima srednje visoki naslon u mreži crne boje sa lumbalnom potporom koja omogućava neometano dugotrajno sjedenje. Stolica Gala Net također je opremljena sa sinkroniziranim tilt mehanizmom sa anti shock funkcijom i funkcijom podešavanja otpora nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju. Stolica Syn Gala ima naslon za glavu  i plastičnu bazu sa pet krakova, a moguće je naručiti još i kromiranu bazu kao i različite rukonaslone.

 

Dodatne informacije
TKANINA

DORA

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM

Mehanizmi

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.