Back
Previous product
1580 GALA NET PDH AKCIJA 1.725,00 kn Od: 1.380,00 kn uklj. PDV
Next product
< ELSI LC AKCIJA 820,00 kn 615,00 kn uklj. PDV
-20%

1870 MOTION PDH AKCIJA

Od: 2.470,00 kn uklj. PDV Od: 1.976,00 kn uklj. PDV

Uredska stolica sa sjedištem i naslonom dizajniranim sa posebno oblikovanom PU pjenom osmišljenom na način da savršeno podupire lumbalni dio tijela, te na taj način osigurava udobnost za korisnike.
Količina je ograničena!

5 GODINA           VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti

DORA *

RUKONASLON

+ 370,00 kn uklj. PDV
+ 420,00 kn uklj. PDV
+ 280,00 kn uklj. PDV
+ 110,00 kn uklj. PDV

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 95,00 kn uklj. PDV
Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 438bab864be1-13 Kategorija:
Opis

Uredska stolica sa sjedištem i naslonom dizajniranim sa posebno oblikovanom PU pjenom osmišljenom na način da savršeno podupire lumbalni dio tijela, te na taj način osigurava udobnost za korisnike. Stolica Motion opremljena je sinkroniziranim tilt mehanizmom sa anti shock funkcijom. Klizeće sjedište omogućava podešavanje dubine sjedenja s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem. Motion PDH stolica ima i plastičnu bazu sa pet krakova, te naslon za glavu.

Dodatne informacije
TKANINA

DORA

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.