Back
Previous product
1770 INFINITY NET 2.280,00 kn2.475,00 knuklj. PDV
Next product
< 8150 VERTIKA PDH 2.875,00 kn3.510,00 knuklj. PDV

8100 VERTIKA

2.560,00 kn3.185,00 knuklj. PDV

Menadžerska stolica Vertika ima visoki naslon za leđa koji je zajedno sa sjedištem ispunjen visokokvalitenom pjenom velike gustoće. Za potpuni ergonomski doživljaj moguće je naručiti i klizeće sjedište.

5 GODINA        VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti

BONDAI *

BLOOM *

TOUAREG *

PHOENIX *

RALLY *

XTREME *

WOOL *

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 135,00 kn uklj. PDV
+ 195,00 kn uklj. PDV
+ 145,00 kn uklj. PDV
+ 300,00 kn uklj. PDV
Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: f4dff9f5ca55 Kategorije: ,
Opis

Menadžerska stolica Vertika ima visoki naslon za leđa koji je zajedno sa sjedištem ispunjen visokokvalitenom pjenom velike gustoće. Sinkronizirani tilt mehanizam može se podesiti u pet različitih položaja, a omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Isto tako, na ovoj stolici moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju. Rukonasloni u obliku slova T, na mjestu gdje se ruka oslanja mogu se podesiti po dubini i kutu. Stolica Vertika još ima i PVC bazu sa pet krakova.
Za potpuni ergonomski doživljaj moguće je naručiti i klizeće sjedište.

Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI, EKO KOŽA-BLOOM, TOUAREG, PHONEIX, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi

PLASTIČNI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi

Mehanizmi

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.