Back
Previous product
UREDSKA STOLICA 1770 INFINITY NET 2.455,00 kn (325,83 €) 2.660,00 kn (353,04 €)
Next product
UREDSKA STOLICA 8150 VERTIKA PDH 3.147,00 kn (417,68 €) 3.818,00 kn (506,74 €)

UREDSKA STOLICA 8100 VERTIKA

2.835,00 kn (376,27 €) 3.506,00 kn (465,33 €)

Menadžerska stolica Vertika ima visoki naslon za leđa koji je zajedno sa sjedištem ispunjen visokokvalitenom pjenom velike gustoće. Za potpuni ergonomski doživljaj moguće je naručiti i klizeće sjedište.

5 GODINA        VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti

DODACI KONSTRUKCIJE

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: f4dff9f5ca55 Kategorije: ,
Opis

Menadžerska uredska stolica Vertika ima visoki naslon za leđa koji je zajedno sa sjedištem ispunjen visokokvalitenom pjenom velike gustoće.

Sinkronizirani tilt mehanizam može se podesiti u pet različitih položaja, a omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Isto tako, na ovoj stolici moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

Rukonasloni u obliku slova T, na mjestu gdje se ruka oslanja mogu se podesiti po dubini i kutu. Stolica Vertika još ima i PVC bazu sa pet krakova.
Za potpuni ergonomski doživljaj moguće je naručiti i klizeće sjedište.

Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI, EKO KOŽA-BLOOM, TOUAREG, PHONEIX, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi

PLASTIČNI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi

Mehanizmi

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.