Back
Previous product
WIND STYLE 3.110,00 kn3.765,00 knuklj. PDV
Next product
< TAURUS L 490,00 knuklj. PDV
Izdvojeni!

BUSINESS

5.240,00 kn8.055,00 knuklj. PDV

Business je ergonomska uredska stolica dizajnirana na način da prati anatomiju ljudskog tijela i njegovu posturu.

2 GODINE       SREDNJE VISOKI
JAMSTVA        NASLON

Očisti

ANTARA *

AZURE *

EKO KOŽA *

KOŽA *

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 605,00 kn uklj. PDV
Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 0931a117e566 Kategorije: ,
Opis

Business je ergonomska uredska stolica dizajnirana na način da prati anatomiju ljudskog tijela i njegovu posturu. Svaki dio ove stolice prati točke na kojima tijelo pirjanja na stolcu i pruža podršku cijeloj kralježnici uključujući i lumbalni dio i sam položaj zdjelice. Radi postupne prilagodbe preporučena visina korisnika od 1,7-2,0 te težina 70-130 kg. Ergonomska stolica ima kromiranu bazu s pet krakova. Uz Business radnu stolicu moguće je naručiti naslon za glavu, a uz odabir originalne boje tkanine imati ćete komad namještaja koji privlači pažnju. Također moguće je personalizirati stolicu s logom po želji uz nadoplatu.

 

Dodatne informacije
TKANINA

ANTARA, AZURE, EKO KOŽA, KOŽA

Mehanizmi

GUMENI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi

Mehanizmi

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.