Back
Previous product
1980 SYN BLUR 2.040,00 kn2.465,00 knuklj. PDV
Next product
< EDGE 1.590,00 knuklj. PDV

OKLAHOMA PDH

2.070,00 knuklj. PDV

Menadžerska uredska stolica ergonomskog dizajna sa lumbalnom potporom podesivom po dubini. Naslon stolice je u visokokvalitetnoj mreži sa podesivim naslonom za glavu, dok je sjedište stolice presvučeno u tkaninu sive ili crne boje.

2 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 8d228aef22d1 Kategorije: , ,
Opis

Menadžerska uredska stolica ergonomskog dizajna sa lumbalnom potporom podesivom po dubini. Naslon stolice je u visokokvalitetnoj mreži sa podesivim naslonom za glavu, dok je sjedište stolice presvučeno u tkaninu sive ili crne boje. Sinkronizirani mehanizam s anti shock funkcijom s mogućnošću zaključavanja u pet pozicija. 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje. Oklahoma stolica ima i aluminijsku bazu sa pet krakova.

Mehanizmi

Mehanizmi

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM