Back
Previous product
UREDSKA STOLICA 1990 TITAN NET PDH 469,00  (3.533,68 kn) 496,00  (3.737,11 kn)
Next product
UREDSKA STOLICA EDGE 308,00  (2.320,63 kn)
Sniženo!

UREDSKA STOLICA OKLAHOMA PDH

305,00  (2.298,02 kn)

Menadžerska uredska stolica ergonomskog dizajna sa lumbalnom potporom podesivom po dubini. Naslon stolice je u visokokvalitetnoj mreži sa podesivim naslonom za glavu, dok je sjedište stolice presvučeno u tkaninu sive ili crne boje.

2 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

DODACI KONSTRUKCIJE

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Menadžerska uredska stolica ergonomskog dizajna sa lumbalnom potporom podesivom po dubini.

Naslon stolice je u visokokvalitetnoj mreži sa podesivim naslonom za glavu, dok je sjedište stolice presvučeno u tkaninu sive ili crne boje. Sinkronizirani mehanizam s anti shock funkcijom s mogućnošću zaključavanja u pet pozicija.

3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje. Oklahoma stolica ima i aluminijsku bazu sa pet krakova.

Mehanizmi

Mehanizmi

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM