UREDSKA STOLICA 1740 SYN VION

350,00 456,00 

Vion uredska stolica je novo dizajnirana stolica kojoj je sjedište i naslon ispunjen visokokvalitetnom pjenom i presvučen u tkaninu

 

5 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti

RUKONASLON

Rukonaslon podesiv po visini, dubini, kutu i širini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Rukonaslon podesiv po visini, dubini, kutu i širini, sa kromiranim detaljem. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Rukonaslon podesiv po visini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Rukonaslon podesiv po visini i dubini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.

DODACI KONSTRUKCIJE

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Vion uredska stolica je novo dizajnirana stolica kojoj je sjedište ispunjeno visokokvalitetnom pjenom, a naslon presvučen u tkaninu.

Vion će najviše odgovarati onim korisnicima koji vole imati osjećaj da ih stolica u potpunosti „obuhvati“ pogotovo dok dugotrajno sjede.

Vion uredska stolica opremljena je sa:

  • sinkroniziranim mehanizmom koji se može zaključati u 4 položaja,
  • antishock mehanizmom za sigurni povrat naslona,
  • te sa klizećim sjedištem koje omogućava podešavanje dubine sjedenja s obzirom na korisnikovu visinu. Osim toga, Vion ima i lumbalnu potporu podesivu po visini, a ona je integrirana u sam naslon stolice. Vion u standardu dolazi sa plastičnom bazom sa pet krakova, a moguće ju je naručiti i sa aluminijskom bazom, te različitim vrstama rukonaslona.
Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI, PHONEIX, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.