Back

UREDSKA STOLICA SALLI SWINGFIT AKCIJA

760,00  (5.726,22 kn)

Specijalna sjedalica Salli SwingFit sa sedlo dvodjenim sjedalom namijenjena je za uredske poslove i poslove frizera, kuhara, umjetnika, doktora i slično.

Akcijska cijena uključuje stolicu sa crnim sjedištem i crnom bazom.

10 GODINA
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 8d4e5a2a42d0-1 Kategorija:
Opis

Specijalna sjedalica Salli SwingFit sa sedlo dvodjenim sjedalom namijenjena je za uredske poslove i poslove frizera, umjetnika, doktora i slično.
Sedlo stolice omogućavaju pozicioniranje zdjelice tako da je krivulja kralježnice u neutralnom položaju, a bez pritiska na zdjelicu.

Sa sedlo sjedištem otvaraju se cirkulacijski kanali i ne opterećuju se zglobovi bilo u stanju mirovanja ili tijekom rotacije. Svaki element na sedlo stolici proizveden je s razlogom i znanstvenim argumentom i u konačnici pruža rezultate koji su neosporivi. Za razliku od tradicionalne stolice u sedlo stolici stopala se stavljaju u širini kukova pokraj baze stolice, a ne ispred tijela. Sedlo stolica ima razmak na sjedištu kako bi se zdjelica ispravno pozicionirala, ali i kako bi spriječili pritisak na najosjetljiviji dio tijela.
Salli SwingFit ima ugrađeni swing mehanizam koji omogućuje da korisnik razgibava dok radi, što doprinosi mobilnosti i jačanju donjeg dijela leđa, te se aktivira cijelo tijelo. Također ovaj mehanizam omogućuje da se sjedalo naginje u bilo kojem smjeru bez potrebe za dodatnom ručicom. Visina stolice se podešava ručno pomoću plinske opruge. Na ovoj stolici je također i  podesiva širina sjedišta.

Akcijska cijena uključuje stolicu sa crnim sjedištem i crnom bazom.

Dodatne informacije
TKANINA

KOŽA