UVJETI KORIŠTENJA

Internet stranica topchair.hr u vlasništu je tvrtke KVAM SISTEM D.O.O., sa sjedištem u Zagrebu.

Uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje internet stranice www.topchair.hr te kupce, bez obzira bili registrirani ili ne. Uvjetima korištenja utvrđuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda.

Vlasnik stranice KVAM SISTEM D.O.O. zadržava pravo promijeniti uvjete korištenja bez prethodne najave. Pri svakom posjetu stranici www.topchair.hr smatra se da se posjetitelj slaže s Uvjetima korištenja. Ukoliko se ne slaže, molimo da prestane koristiti internet stranicu ili da svoje sugestije pošalje na e-mail info@topchair.hr.

Kupovina proizvoda, registracija i sigurnost

Kupcem se smatra osoba koja naručuje proizvod sa stranice www.topchair.hr, Kupac mora biti osoba starija od 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Registrirati se možete i nakon odabira proizvoda i stavljanja u košaricu, a i na samom početku.

KVAM SISTEM D.O.O. ne odgovara za štetu nastalu upisivanjem tuđih osobnih podataka. Napominjemo da je strogo zabranjeno korištenje i upisivanje tuđih osobnih podataka i stoga imamo pravo dobivene informacije stupimo lokalnim i međunarodnim nadležnim službama ukoliko to bude potrebno i ukoliko sudskim putem dobijemo zahtjev za ustupanje istih.

Tvrtka KVAM SISTEM D.O.O.. u svim se drugim slučajevima obvezuje čuvati osobne podatke posjetitelja i kupaca stranice www.topchair.hr te neće vaše podatke javno dijeliti niti ustupati trećim osobama.

Vaše podatke dobivene putem registracijskih formi možemo koristiti kako bismo vas povremeno obavijestili o novostima u poslovanju te ostalim uslugama tvrtke.

KVAM SISTEM D.O.O.. nije odgovoran za komentare i sadržaje koje posjetitelj može postaviti na stranicu topchair.hr. Posjetitelj stranicu koristi na vlastitu odgovornost i sam odgovara za informacije koje može vidjeti na stranici topchair.hr. KVAM SISTEMI D.O.O. ne može biti odgovoran za eventualnu štetu prouzrečenu pogrešno intepretiranim informacijama od strane posjetitelja stranice.

Tvrtka KVAM SISTEMI D.O.O.. ima pravo raskinuti ugovor s kupcem/posjetiteljem u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da tvrtki to može na bilo koji način naštetiti ili nanosi štetu.

KVAM SISTEM D.O.O.. je distributer proizvoda poznatih robnih marki stoga za proizvode jamče upravo te tvrtke.

Plaćanje proizvoda

Plaćanje proizvoda vrši se karticama putem Wspay sustava, virmanom ili pouzećem. O sigurnoj kupnji pročitajte

Cijene i dostava

Sve navedene cijene izražene su u hrvatskim kunama. PDV je uključen u cijenu. Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na stranici ili ako je tako navedeno, do isteka zaliha.

U cijenu nisu uračunati troškovi dostave koji će biti posebno navedeni prilikom naručivanja artikala. Dostava se vrši putem vlastite dostave ili kurirske službe. Više o dostavi

Svi artikli su prije predaje kurirskoj službi pregledani stoga se smatra da su isporučeni u ispravnom stanju. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili proizvod s greškom molimo da nas obavijestite putem e-maila info@topchair.hr.

Kupac ima pravo na povrat artikla ukoliko isti ima materijalni ili kvalitativni nedostatak a što se utvrđuje vještačenjem. U navedenom slučaju molimo kupca da nas o istome obavijesti na e-mail info@topchair.hr. Trošak povrata robe snosi kupac.

Prihvaćanjem općih uvjeta korištenja potvrdili ste da se slažete s kupoprodajnim procesom. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke. Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošača čl. 43, 44, 45, 46, 47, 48 i 49. Raskid ugovora reguliran je Člankom 45. Zakona o zaštiti potrošača, osim u situcijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača. Sve pritužbe možete nam uputiti pismeno na adresu KVAM SISTEM D.O.O., Sisački odvojak 60, 10020 Zagreb ili e-mailom na adresu info@topchair.hr.

Pogrešno naručenu robu ne mijenjamo osim ukoliko se radi o ispravnoj i nekorištenoj robi, a o čemu odlučuje osoba zadužena za to u tvrtki KVAM SISTEM D.O.O.. kupac može robu zamijeniti za drugi proizvod. Ukoliko dođe do pogrešno isporučene robe, kupac je dužan navedeni proizvod vratiti neoštećen i nekorišten u originalnom pakiranju u roku od sedam dana, a Gladni slon obvezuje se kupcu vratiti proizvod koji je prvotno trebao biti isporučen ili proizvodm istih cjenovnih i sastavnih karakteristika.

KVAM SISTEM D.O.O.. omogućuje kupcima podnošenje prigovora putem pošte na adresu tvrtke, putem telefaksa ili elektroničke pošte te se obvezuje odgovoriti na njih u roku od 15 dana od kada je prigovor zaprimljen.

Eventualne sporove između trgovca i kupca, KVAM SISTEM D.O.O.. nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu.