Back
Next product
UREDSKA STOLICA 7900 EWE P 3.374,00 kn (447,81 €) 5.188,00 kn (688,57 €)
Izdvojeni!

UREDSKA STOLICA 1580 GALA NET

1.530,00 kn (203,07 €)

Uredska stolica Gala Net ima srednje visoki naslon u mreži crne boje sa lumbalnom potporom koja omogućava neometano dugotrajno sjedenje.

5 GODINA       SREDNJE VISOKI
JAMSTVA        NASLON

Očisti

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

Opis

Uredska stolica Gala Net ima srednje visoki naslon u mreži crne boje sa lumbalnom potporom koja omogućava neometano dugotrajno sjedenje.

Stolica Gala Net također je opremljena sa:

  • sinkroniziranim tilt mehanizmom
  • sa anti shock funkcijom i
  • funkcijom podešavanja otpora nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

Stolica Syn Gala ima aluminijsku bazu sa gumenim kotačima te rukonaslone podesive po visini.

Dodatne informacije
TKANINA

DORA

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM

Mehanizmi

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.