Back
Next product
< 7900 EWE P 3.165,00 kn4.490,00 knuklj. PDV
Izdvojeni!

1580 GALA NET

1.225,00 knuklj. PDV

Uredska stolica Gala Net ima srednje visoki naslon u mreži crne boje sa lumbalnom potporom koja omogućava neometano dugotrajno sjedenje.

5 GODINA       SREDNJE VISOKI
JAMSTVA        NASLON

Očisti

DORA *

Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

Opis

Uredska stolica Gala Net ima srednje visoki naslon u mreži crne boje sa lumbalnom potporom koja omogućava neometano dugotrajno sjedenje. Stolica Gala Net također je opremljena sa sinkroniziranim tilt mehanizmom sa anti shock funkcijom i funkcijom podešavanja otpora nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.
Stolica Syn Gala ima aluminijsku bazu sa gumenim kotačima te rukonaslone podesive po visini.

Dodatne informacije
TKANINA

DORA, BALI, BONDAI, LUVIA, EKO KOŽA-BLOOM, TOUAREG, PHONEIX, IRIS, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM

Mehanizmi

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.