Back
Previous product
AKO Od: 5.710,00 kn uklj. PDV
Next product
< 1824 LEI Od: 2.920,00 kn uklj. PDV

1800 LEI

Od: 3.070,00 kn uklj. PDV

Uredska menadžerska fotelja visokog naslona sa 3D rukonaslonima koji su presvučen mekanom PU pjenom. Lei menadžerska fotelja ima i aluminijsku bazu sa pet krakova.

 

5 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti

BALI *

BONDAI *

LUVIA *

MIKO *

SKAI *

TOUAREG *

PHOENIX *

IRIS *

XTREME *

LEATHER P *

WOOL *

Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 3f7f69948719 Kategorije: ,
Opis

Uredska menadžerska fotelja visokog naslona sa 3D rukonaslonima koji su presvučen mekanom PU pjenom. Konstrukcija sjedišta i naslona fotelje Lei je drvena, a oblikovana je kvalitetnom pjenom velike gustoće. Sinkronizirani tilt mehanizam sa antishock funkcijom omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Isto tako, na ovoj fotelji moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju. Lei menadžerska fotelja ima i aluminijsku bazu sa pet krakova.

Dodatne informacije
TKANINA

BALI, BONDAI, LUVIA, MIKO, SKAI, TOUAREG, PHONEIX, IRIS, XTREME, LEATHER P, WOOL

Mehanizmi

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM

Mehanizmi

Mehanizmi

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.