Back
Previous product
1800 LEI 3.070,00 kn4.415,00 knuklj. PDV
Next product
< WIND STYLE 3.140,00 kn3.970,00 knuklj. PDV
Izdvojeni!

1824 LEI

2.920,00 kn3.353,00 knuklj. PDV

Uredska fotelja visokog naslona za 24-satno sjedenje sa rukonaslonima koji su presvučen mekanom PU pjenom i koji se mogu podešavati po visini.


3 GODINE       VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti

BONDAI *

XTREME *

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 300,00 kn uklj. PDV
Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 489916feef09 Kategorije: ,
Opis

Uredska fotelja visokog naslona za 24-satno sjedenje sa rukonaslonima koji su presvučen mekanom PU pjenom i koji se mogu podešavati po visini. Konstrukcija sjedišta i naslona fotelje Lei je drvena, a oblikovana je kvalitetnom pjenom velike gustoće. Sinkronizirani tilt mehanizam sa antishock funkcijom omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Isto tako, na ovoj fotelji moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju. Lei menadžerska fotelja ima i aluminijsku bazu sa pet krakova i gumene kotačiće.

Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI, XTREME

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM

Mehanizmi

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.