Back
Previous product
1380 SYN FLUTE 1.435,00 kn1.640,00 knuklj. PDV
Next product
< 1850 OMNIA WHITE 2.935,00 kn3.195,00 knuklj. PDV

1850 OMNIA PDH

2.515,00 kn2.785,00 knuklj. PDV

Uredska stolica Omnia ima srednje visoki naslon u mreži sa tapeciranim naslonom za glavu, a sam naslon može se podesiti u sedam različitih položaja visine. Osim toga u naslon stolice je integrirana lumbalna potpora koja se također može samostalno podesiti.

5 GODINA       SREDNJE VISOKI
JAMSTVA          NASLON

Očisti

DORA *

BONDAI *

BLOOM *

TOUAREG *

PHOENIX *

RALLY *

XTREME *

WOOL *

RUKONASLON

+ 370,00 kn uklj. PDV
+ 570,00 kn uklj. PDV
+ 420,00 kn uklj. PDV
+ 620,00 kn uklj. PDV
+ 390,00 kn uklj. PDV
+ 280,00 kn uklj. PDV
+ 560,00 kn uklj. PDV
+ 230,00 kn uklj. PDV

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 195,00 kn uklj. PDV
+ 195,00 kn uklj. PDV
+ 120,00 kn uklj. PDV
+ 145,00 kn uklj. PDV
+ 300,00 kn uklj. PDV

BOJA MREŽE NASLONA *

Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: e23c68141c82 Kategorije: ,
Opis

Uredska stolica Omnia ima srednje visoki naslon u mreži sa tapeciranim naslonom za glavu, a sam naslon može se podesiti u sedam različitih položaja visine. Osim toga u naslon stolice je integrirana lumbalna potpora koja se također može samostalno podesiti. Sjedište stolice oblikovano je od visokokvalitetne pjene velike gustoće te uz ergonomski naslon za leđa pruža maksimalnu ugodu tijekom sjedenja. Stolica Omnia također je opremljena sa sinkroniziranim tilt mehanizmom sa anti shock funkcijom i funkcijom podešavanja otpora nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju. Omnia ima i plastičnu bazu sa pet krakova, a moguće je naručiti još i aluminijsku bazu kao i podesivi naslon za glavu, različite rukonaslone, klizeće sjedište, vješalicu za odjeću ili pak mrežu naslona u bijeloj ili sivoj boji.

Dodatne informacije
TKANINA

DORA, BONDAI, EKO KOŽA-BLOOM, TOUAREG, PHONEIX, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM

Mehanizmi

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.