Back
Previous product
UREDSKA STOLICA DIRECTOR 7.224,00 kn (958,79 €) 7.344,00 kn (974,72 €)
Next product
BELEN WOOD 3.156,00 kn (418,87 €) 3.884,00 kn (515,50 €)

UREDSKA STOLICA 7950 EWE

4.120,00 kn (546,82 €) 5.717,00 kn (758,78 €)

Uredska menadžerska fotelja srednje visokog naslona sa fiksnim alumnijskim rukonaslonima i bazom. Isto tako, na ovoj stolici moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

3 GODINE        SREDNJE VISOKI
JAMSTVA         NASLON

Očisti

DODACI KONSTRUKCIJE

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 08d29eeb3716 Kategorije: ,
Opis

Uredska menadžerska fotelja srednje visokog naslona sa fiksnim alumnijskim rukonaslonima i bazom. Konstrukcija sjedišta i naslona fotelje Ewe je drvena, a oblikovana je kvalitetnom pjenom velike gustoće. Multiblock mehanizam sa antishock funkcijom omogućavaju podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Isto tako, na ovoj stolici moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

Dodatne informacije
TKANINA

EKO KOŽA-BLOOM, TOUAREG, PHONEIX, LEATHER P, WOOL

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, MULTI BLOCK MEHANIZAM, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA

Mehanizmi

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

MULTI BLOCK MEHANIZAM - mogućnost zaključavanja nagiba u nekoliko položaja i sprečavanje slobodan hod naslona; zaustavlja se u određenoj poziciji.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.