GAMING STOLICA BATTLECHAIR

509,00  (3.835,06 kn)

BATTLECHAIR stolica spaja najbolje od provjerenog koncepta uredske stolice i kombinira ga s elementima i dizajnom potrebnim za svakodnevno korištenje.

2 GODINE        VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: c25bbec0f5a4 Kategorije: ,
Opis

Gaming stolica sa inovativnim dizajnom, funkcionalnosti i udobnosti. BATTLECHAIR stolica spaja najbolje od provjerenog koncepta uredske stolice i kombinira ga s elementima i dizajnom potrebnim za svakodnevno korištenje.
Ovo je prva gaming stolica sa naslonom presvučenim u visokokvalitetnu mrežu kako bi sjedenje bilo udobno i ergonomsko, a naslon stolice u potpunosti se prilagođava konturama tijela. BATTLECHAIR stolica ima ukupno 10 neovisno prilagodljivih elemenata pomoću kojih se prilagođava tijelu korisnika kako bi dugotrajno sjedenje bilo ugodno. Na ovoj stolici naslon za leđa podesiv je po visini, a integriranu lumbalnu potporu moguće je također podesiti po visini. Naslon za glavu podesiv je po visini i kutu sa logom Battlechaira (personifikacija na zahtjev).

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE