GAMING STOLICA Model.42

538,00 

MODEL.42 namijenjen je najzahtjevnijim igračima, a na prvi pogled izuzetan je zbog oštrog kroja linearnog oblika koji ga izdvaja od svega što ste ikada vidjeli.

2 GODINE        VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 025d1183dd70 Kategorije: ,
Opis

MODEL.42 gaming stolica namijenjena je najzahtjevnijim igračima, a na prvi pogled izuzetan je zbog oštrog kroja linearnog oblika koji ga izdvaja od svega što ste ikada vidjeli. U MODELU 42 razrađen je svaki detalj koji je prošao kroz ruke vrijednih tapetara i krojača. Sa 9 neovisno prilagodljivih elemenata, stolica se prilagođava vašem tijelu za dugo i ugodno sjedenje. Naslon za leđa ergonomski oblikovan sa jakim osloncima za leđa te podesiv po visini. Naslon za glavu stolice podesiv po visini i kutu sa Warhouse logom (mogućnost personalizacije vlastitim logom).

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE