Back
Next product
ND3 60 x 60 2.637,00 kn (349,99 €) 3.355,00 kn (445,29 €)

UREDSKA STOLICA JET

8.363,00 kn (1.109,96 €) 11.198,00 kn (1.486,23 €)

Jet je ergonomska uredska stolica dizajnirana na način da prati anatomiju ljudskog tijela i njegovu posturu.

2 GODINE          VISOKI
JAMSTVA          NASLON

Očisti

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: d1b21c13f9b3 Kategorije: ,
Opis

Jet je ergonomska uredska stolica dizajnirana na način da prati anatomiju ljudskog tijela i njegovu posturu. Svaki dio ove stolice prati točke na kojima tijelo pirjanja na stolcu i pruža podršku cijeloj kralježnici uključujući i lumbalni dio i sam položaj zdjelice. Radi potpune prilagodbe preporučena visina korisnika od 1,75-2,10 te težina 70-130 kg. Jet ima kromiranu bazu s pet krakova.
Uz odabir originalne boje tkanine imati ćete komad namještaja koji privlači pažnju. Također moguće je personalizirati stolicu s logom po želji uz nadoplatu.

Dodatne informacije
TKANINA

ANTARA, AZURE, EKO KOŽA, KOŽA

Mehanizmi

GUMENI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi

Mehanizmi

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.