Back
Previous product
KASE 201 4.480,00 kn5.970,00 knuklj. PDV
Next product
< ERGOSIT 2.700,00 kn2.915,00 knuklj. PDV

KASE 202

4.795,00 kn6.335,00 knuklj. PDV

Kase je elegantna menadžerska stolica sa visokim naslonom, te sa sjedištem i naslonom proizvedenim od visokokvalitetne pjene. Zbog posebnih jastuka sjedenje na Kase stolici je izrazito udobno, a uz kromirane detalje ova stolica može naći mjesto u svim modernim uredima.

5 GODINA         VISOKI NASLON
JAMSTVA

 

Očisti

BLOOM *

LEATHER P *

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 550,00 kn uklj. PDV
+ 115,00 kn uklj. PDV
+ 300,00 kn uklj. PDV
Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 01c34fedf925 Kategorije: ,
Opis

Kase je elegantna menadžerska stolica sa visokim naslonom, te sa sjedištem i naslonom proizvedenim od visokokvalitetne pjene. Kase također ima sjedište podesivo po visini, fiksne aluminijske rukonaslone i bazu sa 5 krakova. Moguće ju je naručiti sa tilt mehanizmom ili sa multi block mehanizmom, te u pravoj ili u umjetnoj koži. Zbog posebnih jastuka sjedenje na Kase stolici je izrazito udobno, a uz kromirane detalje ova stolica može naći mjesto u svim modernim uredima.

Dodatne informacije
TKANINA

EKO KOŽA-BLOOM, LEATHER P

Mehanizmi

KNEE TILT MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI

Mehanizmi

Mehanizmi

KNEE TILT MEHANIZAM - omogućava prirodno gibanje određenih dijelova tijela kako bi se postiglo maksimalno udobno sjedenje. Ovaj mehanizam, uz ispravno korištenje i podešavanje omogućava usklađenost okretnih točaka tijela (kukova, koljena i zglobova stopala), kako bi sjedenje bilo što prirodnije. Naslon i sjedište pomiču se u omjeru 2:1 što znači da se korisniku prilikom naslanjanja na stolicu, sjedište pomiče na način da su mu noge stabilne i na podu, a kralježnica je neopterećena.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.