Back
Previous product
UREDSKA STOLICA DIRECTOR UREDSKA STOLICA DIRECTOR 1.445,35  (10.889,99 kn) 1.667,00  (12.560,01 kn)
Next product
FOTELJA BELEN WOOD FOTELJA BELEN WOOD 428,00  (3.224,77 kn) 524,00  (3.948,08 kn)

UREDSKA STOLICA 7950 EWE

603,50  (4.547,07 kn) 785,00  (5.914,58 kn)

Uredska menadžerska fotelja srednje visokog naslona sa fiksnim alumnijskim rukonaslonima i bazom. Isto tako, na ovoj stolici moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

3 GODINE        SREDNJE VISOKI
JAMSTVA         NASLON

Očisti

DODACI KONSTRUKCIJE

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 08d29eeb3716 Kategorije: ,
Opis

Uredska menadžerska fotelja srednje visokog naslona sa fiksnim alumnijskim rukonaslonima i bazom. Konstrukcija sjedišta i naslona fotelje Ewe je drvena, a oblikovana je kvalitetnom pjenom velike gustoće. Multiblock mehanizam sa antishock funkcijom omogućavaju podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Isto tako, na ovoj stolici moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

Dodatne informacije
TKANINA

EKO KOŽA-BLOOM, PHONEIX, LEATHER P, WOOL

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, MULTI BLOCK MEHANIZAM, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

MULTI BLOCK MEHANIZAM - mogućnost zaključavanja nagiba u nekoliko položaja i sprečavanje slobodan hod naslona; zaustavlja se u određenoj poziciji.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.