Back
Previous product
UREDSKA STOLICA DIRECTOR UREDSKA STOLICA DIRECTOR 24/7 1.445,35 1.667,00 
Next product
FOTELJA BELEN WOOD FOTELJA BELEN WOOD 428,00 524,00 

UREDSKA STOLICA 7950 EWE

603,50 785,00 

Uredska menadžerska fotelja srednje visokog naslona sa fiksnim alumnijskim rukonaslonima i bazom. Isto tako, na ovoj stolici moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

3 GODINE        SREDNJE VISOKI
JAMSTVA         NASLON

Očisti

DODACI KONSTRUKCIJE

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 08d29eeb3716 Kategorije: ,
Opis

Uredska menadžerska fotelja srednje visokog naslona sa fiksnim alumnijskim rukonaslonima i bazom. Konstrukcija sjedišta i naslona fotelje Ewe je drvena, a oblikovana je kvalitetnom pjenom velike gustoće. Multiblock mehanizam sa antishock funkcijom omogućavaju podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Isto tako, na ovoj stolici moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

Dodatne informacije
TKANINA

EKO KOŽA-BLOOM, PHONEIX, LEATHER P, WOOL

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, MULTI BLOCK MEHANIZAM, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

MULTI BLOCK MEHANIZAM - mogućnost zaključavanja nagiba u nekoliko položaja i sprečavanje slobodan hod naslona; zaustavlja se u određenoj poziciji.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.