Back
Next product
UREDSKA STOLICA 1710 VERTIGO NET UREDSKA STOLICA 1710 VERTIGO NET 268,00  (2.019,25 kn) 300,00  (2.260,35 kn)

UREDSKA STOLICA POFIT

1.067,00  (8.039,31 kn)

Pofit je visokotehnološka stolica koja putem Bluetootha i aplikacije na korisnikovom mobitelu komunicira sa korisnicima te ih usmjerava na koji način trebaju ispravno sjediti

5 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 9d3d4134e973-1 Kategorije: ,
Opis

Uredska stolica Pofit je visokotehnološka stolica koja putem Bluetootha i aplikacije na korisnikovom mobitelu komunicira sa korisnicima, Na taj način stolica korisnika usmjerava na koji način trebaju ispravno sjediti. Isto tako komunicira korisniku na koji način da isprave svoje sjedenje i to putem pet vrhunskih funkcija:

  • Sitting Posture upozorenje – ukoliko korisnik sjedi nepravilno, na mobitel korisnika dolazi zvučno upozorenje
  • Praćenje dnevnih aktivnosti – aplikacija prati vaše kretanje/sjedenje tijekom dana te vam šalje upozorenje ako predugo sjedite i predlaže predah.
  • Sitting Posture evaluacija – koliko vremena sjedite ispravno, a koliko neispravno? Kroz aplikaciju saznajte kako sjedite i korigirate svoje držanje u cilju zaštite zdravlja i stvaranju dobrih navika.
  • Lumbalna zaštita – aplikacija sugerira podešavanje lumbalne potpore.
  • Sitting Posture statistika – vođenje statistike o načinu korisnikova sjedenja.

Prozračna mreža u sjedištu i naslonu, 5D naslon za glavu, 3D rukonasloni, upravljanje s jednom ručicom čine Pofit stolicu dominantno orijentiranu zdravom sjedenju i zdravlju čovjeka.

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

INFINITE LOCK - mehanizam omogućava precizno podešavanje nagiba naslona, odnosno kuta sjedenja, ali isto tako podešavanje nagiba stolice u osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Infinite lock mehanizam uglavnom su sastavni dio robusnih, radnih stolica na kojima korisnik provodi puno vremena, a koje će mu omogućiti maksimalnu ugodu sjedenja.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, INFINITE LOCK, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE