UREDSKA STOLICA VISION BLACK

549,00 

Uredska stolica Vision je upravo kako joj i sam naziv kaže, jedna posebna i nova, gotovo vizionarska stolica koja definira budućnost sjedenja. Uredska stolica Vision dostupna je u dvije kombinacije boja i to crni okvir sa tamno sivom tkaninom ili ivory okvir sa svjetlo sivom tkaninom.

5 GODINA          SREDNJE
JAMSTVA            VISOKI NASLON

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Uredska stolica Vision je upravo kako joj i sam naziv kaže, jedna posebna i nova, gotovo vizionarska stolica koja definira budućnost sjedenja.

Karakterizira ju revolucionarna Form Sensing Mesh tehnologija proizvodnje visokokvalitetnog materijala u naslonu i sjedištu koji se savršeno prilagođava konturama tijela.

Osim toga, taj visoki standard materijala omogućava prozračno i izrazito udobno sjedenje, potpuno prilagodljivo korisniku. Sinkronizirani mehanizam integriran je u samu stolicu.

Uredska stolica Vision dostupna je u dvije kombinacije boja i to:

  • crni okvir sa tamno sivom tkaninom ili
  • ivory okvir sa svjetlo sivom tkaninom.
Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

PLASTIČNI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM