Back
Previous product
8100 VERTIKA 2.430,00 kn3.290,00 kn uklj. PDV
Next product
< 1980 SYN BLUR 1.850,00 kn2.225,00 kn uklj. PDV
Izdvojeni!

1990 TITAN NET PDH

3.390,00 kn3.640,00 kn uklj. PDV

Menadžerska uredska stolica visokog naslona sa naslonom u mreži i sjedištem oblikovanim sa visokokvalitetnom pjenom velike gustoće. Sa ovom stolicom ne možete pogriješiti ako tražite stabilnu stolicu sa svim ergonomskim funkcijama.

5 GODINA         VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti

BALI *

BONDAI *

LUVIA *

MIKO *

SKAI *

TOUAREG *

PHOENIX *

IRIS *

RALLY *

XTREME *

WOOL *

RUKONASLON

+ 420,00 kn uklj. PDV
+ 620,00 kn uklj. PDV
+ 390,00 kn uklj. PDV
+ 560,00 kn uklj. PDV
+ 230,00 kn uklj. PDV
+ 1.255,00 kn uklj. PDV

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 195,00 kn uklj. PDV
+ 145,00 kn uklj. PDV
+ 300,00 kn uklj. PDV
Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 5629b51bef6f Kategorije: ,
Opis

Menadžerska uredska stolica visokog naslona sa naslonom u mreži i sjedištem oblikovanim sa visokokvalitetnom pjenom velike gustoće. Stolica ima podesivi naslon za glavu tapeciran u boju sjedišta. Stolica Titan opremljena je sinkroniziranim tilt mehanizmom sa anti shock funkcijom, te lumbalnom potporom podesivom po visini. Isto tako Titan ima klizeće sjedište koje omogućava podešavanje dubine sjedenja s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem. Titan stolica ima i plastičnu bazu sa pet krakova, a moguće je naručiti još i aluminijsku bazu, te različite rukonaslone. Sa ovom stolicom ne možete pogriješiti ako tražite stabilnu stolicu sa svim ergonomskim funkcijama. Pogledajte i opciju Titan stolice sa naslonom i sjedištem u tkanini.

Dodatne informacije
TKANINA

BALI, BONDAI, LUVIA, MIKO, SKAI, TOUAREG, PHONEIX, IRIS, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.