UREDSKA STOLICA 1850 OMNIA PDH

400,00 438,00 

Uredska stolica Omnia ima srednje visoki naslon u mreži sa tapeciranim naslonom za glavu, a sam naslon može se podesiti u sedam različitih položaja visine. Osim toga u naslon stolice je integrirana lumbalna potpora koja se također može samostalno podesiti.

5 GODINA       SREDNJE VISOKI
JAMSTVA          NASLON

Očisti

RUKONASLON

Rukonaslon podesiv po visini, dubini, kutu i širini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Rukonaslon podesiv po visini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Rukonaslon podesiv po visini i dubini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.

DODACI KONSTRUKCIJE

BOJA MREŽE NASLONA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: e23c68141c82 Kategorije: ,
Opis

Uredska stolica Omnia ima srednje visoki naslon u mreži sa tapeciranim naslonom za glavu, a sam naslon može se podesiti u sedam različitih položaja.

Osim toga u naslon stolice je integrirana lumbalna potpora koja se također može samostalno podesiti. Sjedište stolice oblikovano je od visokokvalitetne pjene velike gustoće te uz ergonomski naslon za leđa pruža maksimalnu ugodu tijekom sjedenja.

Stolica Omnia također je opremljena sa:

  • sinkroniziranim tilt mehanizmom
  • anti shock funkcijom
  • funkcijom podešavanja otpora nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju. Omnia ima i plastičnu bazu sa pet krakova, a moguće je naručiti još i aluminijsku bazu kao i podesivi naslon za glavu, različite rukonaslone, klizeće sjedište, vješalicu za odjeću ili pak mrežu naslona u bijeloj ili sivoj boji.
Dodatne informacije
TKANINA

DORA, BONDAI, EKO KOŽA-BLOOM, PHONEIX, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.