Back
Previous product
6950 ORGA 2.320,00 kn uklj. PDV
Next product
< 7650 SHINY BASIC 3.670,00 kn uklj. PDV
-20%

ERGOHUMAN

6.140,00 kn 4.912,00 kn uklj. PDV

Visokokvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje. Ergohuman je savršen spoj dizajna i tehnologije jer sve funkcije upravljanja stolicom moguće je podesiti putem jedne ručkice, a zbog svog dizajna sa kromiranim detaljima i aluminijskom bazom, ostavlja dojam robusnosti i izdržljivosti.

5 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 9d3d4134e973
Opis

Visokokvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje. Ergohuman je dizajniran na način da osigurava stalnu potporu za cijela leđa tijekom sjedenja, što je idealno za radna mjesta na kojima cijeli dan sjedimo.
Zbog specijalne mikroperforirane mreže sjedišta, naslona za leđa i naslona za glavu sjedenje je ugodno i ergonomsko. 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje. Naslon za glavu podesiv je po visini i kutu. Podesiva potpora lumbalnom dijelu kralježnice, te klizeće sjedište omogućavaju sjedenje s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem.
Sinkronizirani multilock mehanizam sa antishock i Infinite lock mehanizmom omogućavaju podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama.
Ergohuman je savršen spoj dizajna i tehnologije jer sve funkcije upravljanja stolicom moguće je podesiti putem jedne ručkice, a zbog svog dizajna sa kromiranim detaljima i aluminijskom bazom, ostavlja dojam robusnosti i izdržljivosti. Ergohuman uredska stolica dostupna je u crnoj boji sa aluminijskom bazom i uključenim rukonaslonima.