GAMING STOLICA VERTEX

486,00 

Vertex je jedinstvena gaming stolica i pravi dokaz da gaming stolice mogu biti savršeno udobne, ergonomske i kvalitetne.

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: b22b929ba524 Kategorije: ,
Opis

Vertex je jedinstvena gaming stolica i pravi dokaz da gaming stolice mogu biti savršeno udobne, ergonomske i kvalitetne. Njezinoj čvrstoći doprinosi metalni okvir zbog kojeg je stolica stabilna i pruža potporu tijekom sjedenja, što je za dugotrajno sjedenje jako važno. Robusna konstrukcija proizvedena je od kvalitetnih i izdržljivih materijala zbog čega je ova stolica poželjna kod krupnijih korisnika. Naslon za leđa oblikovan je ergonomski te na način da obuhvaća cijela leđa. Sjedalo i naslon stolice presvučeni sintetičkom kožom te specijalnom presvlakom za akumulaciju tjelesne topline.

Sinkronizirani mehanizam omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice u 5 položaja. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. 3D rukonasloni i orginalni kotači za sve podloge posebno su dizajnirani za Vertex gaming stolicu. Proizvedena u EU.

Gaming stolice koje zastupa TopChair Hrvatska su stolice koje su nastale od proizvođača koji su spoj dugogodišnjih prijatelja, zaljubljenika u računalne igre i profesionalaca za proizvodnju i dizajn sjedećeg namještaja, a gaming stolice su rezultat iskustva i znanja za pravilno i zdravo sjedenje.

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM