KASE 301

3.900,00 knuklj. PDV

Kase je elegantna menadžerska stolica sa visokim naslonom, te sa sjedištem i naslonom u visokokvalitenoj i prozračnoj mreži. Isto tako, Kase se koristi za opremanje soba za sastanke ili kao stolica za posjetitelje.

5 GODINA       NISKI NASLON
JAMSTVA

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 550,00 kn uklj. PDV
+ 115,00 kn uklj. PDV
+ 300,00 kn uklj. PDV
Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: 5215be0159e8 Kategorije: ,
Opis

Kase je elegantna menadžerska stolica sa visokim naslonom, te sa sjedištem i naslonom u visokokvalitenoj i prozračnoj mreži. Kase također ima sjedište podesivo po visini, fiksne aluminijske rukonaslone i bazu sa 5 krakova. Moguće ju je naručiti sa tilt mehanizmom ili sa multi block mehanizmom, te u crnoj ili bijeloj boji mreže. Isto tako, Kase se koristi za opremanje soba za sastanke ili kao stolica za posjetitelje.

Mehanizmi

Mehanizmi

KNEE TILT MEHANIZAM - omogućava prirodno gibanje određenih dijelova tijela kako bi se postiglo maksimalno udobno sjedenje. Ovaj mehanizam, uz ispravno korištenje i podešavanje omogućava usklađenost okretnih točaka tijela (kukova, koljena i zglobova stopala), kako bi sjedenje bilo što prirodnije. Naslon i sjedište pomiču se u omjeru 2:1 što znači da se korisniku prilikom naslanjanja na stolicu, sjedište pomiče na način da su mu noge stabilne i na podu, a kralježnica je neopterećena.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

Dodatne informacije
Mehanizmi

KNEE TILT MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI