Sniženo!

UREDSKA STOLICA MARKUS 24/7

437,72 669,00 

Markus je stolica sa visokim naslonom za leđa dizajnirana za 24-satnu upotrebu. Najviše se koristi za opremanje sljedećih radnih prostora poput pozivnog centra, kontrolnih soba i svih ostalih radnih okruženja u kojima se stolac koristi 24 sata dnevno.

3 GODINE        VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti

DODACI KONSTRUKCIJE

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Markus je uredska stolica sa visokim naslonom za leđa dizajnirana za 24-satnu upotrebu. Najviše se koristi za opremanje sljedećih radnih prostora poput pozivnog centra, kontrolnih soba i svih ostalih radnih okruženja u kojima se stolac koristi 24 sata dnevno.

Markus je stolica za intenzivnu upotrebu što znači da tijekom cjelodnevnog sjedenja pruža maksimalnu potporu svakom pojedinom korisniku. Stolica za 24 satno sjedenje mora beskompromisno biti podesiva, izdržljiva i robusna. Multi block mehanizam omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Isto tako, na stolici Markus moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

Markus je opremljen sa aluminijskom bazom, plastičnim kotačima i podesivim rukonaslonima.

Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI, XTREME

Mehanizmi stolice

GUMENI KOTAČI, MULTI BLOCK MEHANIZAM, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

MULTI BLOCK MEHANIZAM - mogućnost zaključavanja nagiba u nekoliko položaja i sprečavanje slobodan hod naslona; zaustavlja se u određenoj poziciji.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.