RADNA ANTISTATIČNA STOLICA ESD NEXXIT 2 SA KOTAČIMA

571,00 626,00 

ESD NEXXIT stolica omogućava preusmjeravanje statičkog elektriciteta iz radnog okruženja u zemlju kako bi se smanjio naboj koji se stvara tijekom sjedenja i manipulacije. Zbog svih dijelova stolice koji su provodljivi, stvoreni statički elektricitet se na siguran način provodi u tlo. ESD stolice koriste se u industrijama koje proizvode i sastavljaju elektroničke komponente.

10 GODINA    SREDNJE VISOKI
JAMSTVA       NASLON

Očisti

BOJA RUČKE

RUKONASLONI

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

ESD NEXXIT stolica omogućava preusmjeravanje statičkog elektriciteta iz radnog okruženja u zemlju. Zbog svih dijelova stolice koji su provodljivi, stvoreni statički elektricitet se na siguran način provodi u tlo. ESD stolice koriste se u industrijama koje proizvode i sastavljaju elektroničke komponente.

ESD NEXXIT je ergonomski dizajnirana, nevjerojatno robusna i izdržljiva, opremljena mehanizmima s kojima korisnik jednostavno i intuitivno podešava položaj sjedenja. Zbog svih funkcija koje NEXXIT linija stolica ima, jednostavno je savršena za sve vrste industrijskih, laboratorijskih i ESD radnih okruženja. ESD NEXXIT je opremljen sa:

  • sinkroniziranim mehanizmom sa automatskom regulacijom težine omogućavaju,
  • regulacijom dubine sjedišta,
  • podesivom visinom naslona,
  • ručkom za lakšu manipulacijom stolice,
  • podesivim nagibom sjedišta.

DUOTEC –  95% polyakril i 5% Lycra, prozračna, ugodna, mekana namijenjena za industrijska i ESD okruženja

MAGIC sintetička koža – nevjerojatno mekana i ugodna, ali isto tako vrlo izdržljiv materijal koji se vrlo jednostavno održava. Periva i otporna na ulja i dezinficijense te je zbog toga preporučljiva za korištenje u industrijskim, ESD i laboratorijskim okruženjima

INTEGRIRANA PJENA (PU) –  visoko otporna i izdržljiva, periva i vrlo lako se održava. Otporna na porezotine, odnosno, ukoliko se integrirana pjena ošteti oštrim predmetom oštećena površina neće se širiti i mijenjati već ostaje takva kakva je.

SUPERTEC – inovativan završni materijal koji je istovremeno mekan, prozračan i ugodan ali isto tako je čvrst, otporan na porezotine, protu klizan i jednostavno se održava

Dimenzije:
– visina sjedišta: 57-82 cm
– dubina sjedišta: 40-46 cm
– visina naslona: 53 cm

Dodatne informacije
TKANINA

DUOTEC, INTEGRIRANA PJENA, SINTETIČKA KOŽA, SUPERTEC

Mehanizmi stolice

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.