RADNA ANTISTATIČNA STOLICA NEXXIT 2 SA KOTAČIMA

461,00 502,50 

NEXXIT stolica je ergonomski dizajnirana, nevjerojatno robusna i izdržljiva, opremljena mehanizmima s kojima korisnik jednostavno i intuitivno podešava položaj sjedenja.

10 GODINA    SREDNJE VISOKI
JAMSTVA       NASLON

Očisti

BOJA RUČKE

RUKONASLONI

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

NEXXIT stolica je ergonomski dizajnirana, nevjerojatno robusna i izdržljiva, opremljena mehanizmima s kojima korisnik jednostavno i intuitivno podešava položaj sjedenja. Zbog svih funkcija koje NEXXIT linija stolica ima, jednostavno je savršena za sve vrste industrijskih, laboratorijskih i ESD radnih okruženja.

NEXXIT je opremljen sa:

  • sinkroniziranim mehanizmom sa automatskom regulacijom težine,
  • regulacijom dubine sjedišta,
  • podesivom visinom naslona,
  • ručkom za lakšu manipulacijom stolice,
  • podesivim nagibom sjedišta
  • proizveden od visokokvalitetnih materijala poput čelične baze, ali i samih završnih materijala sjedišta i naslona.

DUOTEC – tkanina u sastavu 95% polyakril i 5% Lycra, prozračna, ugodna, mekana namijenjena za industrijska i ESD okruženja

MAGIC sintetička koža – nevjerojatno mekana i ugodna, ali isto tako vrlo izdržljiv materijal koji se vrlo jednostavno održava. Glavna karakteristika ovog materijala jest da je periva i otporna na ulja i dezinficijense te je zbog toga preporučljiva za korištenje u industrijskim, ESD i laboratorijskim okruženjima

INTEGRIRANA PJENA (PU) – savršen materijal za okruženja u kojima sjedalica može biti u kontaktu sa agresivnim tvarima poput ulja, masti, strugotine, blagim kiselinama i lužinama, vlažnim i letećim česticama. Integrirana pjena je visoko otporna i izdržljiva, periva i vrlo lako se održava. Dodatna prednost integrirane pjene je otpornost na porezotine, odnosno, ukoliko se integrirana pjena ošteti oštrim predmetom oštećena površina neće se širiti i mijenjati već ostaje takva kakva je.

SUPERTEC – inovativan završni materijal koji je istovremeno mekan, prozračan i ugodan ali isto tako je čvrst, otporan na porezotine, protu klizan i jednostavno se održava.

Dimenzije:
– visina sjedišta: 45-60 cm
– dubina sjedišta: 40-46 cm
– visina naslona: 53 cm

Dodatne informacije
TKANINA

DUOTEC, INTEGRIRANA PJENA, SINTETIČKA KOŽA, SUPERTEC

Mehanizmi stolice

4D RUKONASLON, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

4D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini, kutu i širini.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.