RADNA STOLICA ESD NEON 3 SA KOTAČIMA I STEPENICOM

580,00 

ESD NEON stolica omogućava preusmjeravanje statičkog elektriciteta iz radnog okruženja u zemlju kako bi se smanjio naboj koji se stvara tijekom sjedenja i manipulacije. Zbog svih dijelova stolice koji su provodljivi, stvoreni statički elektricitet se na siguran način provodi u tlo. ESD stolice koriste se u industrijama koje proizvode i sastavljaju elektroničke komponente.

10 GODINA      SREDNJE VISOKI
JAMSTVA         NASLON

Očisti
Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: N/A Kategorija:
Opis

ESD NEON stolica omogućava preusmjeravanje statičkog elektriciteta iz radnog okruženja u zemlju. Zbog svih dijelova stolice koji su provodljivi, stvoreni statički elektricitet se na siguran način provodi u tlo. ESD stolice koriste se u industrijama koje proizvode i sastavljaju elektroničke komponente.

ESD NEON stolica predstavlja novu generaciju radnih stolica. ESD NEON je kombinacija ergonomskih i funkcionalnih karakteristika koje se do sada nikada nisu koristile u industrijskim okruženjima. Inovativni sustav 1+1 sjedalice omogućava fleksibilnost, održivost i osigurava prilagodbu svakoj grani industrije i njezinim potrebama. 1+1 sustav omogućava jednostavnu promjenu sjedišta i naslona samo jednim klikom, te se na taj način stolica može prilagoditi različitim radnim okruženjima, ali i higijenskim uvjetima za korisnike.

ESD NEON je opremljen sa:

  • sinkroniziranim mehanizmom sa automatskom regulacijom težine omogućavaju,
  • regulacijom dubine sjedišta,
  • podesivom visinom naslona,
  • podesivim nagibom sjedišta
  • NEON je proizveden od visokokvalitetnih materijala poput čelične strukture i aluminijske baze, ali i samih završnih materijala sjedišta i naslona, koji su svi provodljivi na statički elektricitet.

DUOTEC –  95% polyakril i 5% Lycra, prozračna, ugodna, mekana namijenjena za industrijska i ESD okruženja

MAGIC sintetička koža – nevjerojatno mekana i ugodna, ali isto tako vrlo izdržljiv materijal koji se vrlo jednostavno održava. Periva i otporna na ulja i dezinficijense te je zbog toga preporučljiva za korištenje u industrijskim, ESD i laboratorijskim okruženjima

INTEGRIRANA PJENA (PU) –  visoko otporna i izdržljiva, periva i vrlo lako se održava. Otporna na porezotine, odnosno, ukoliko se integrirana pjena ošteti oštrim predmetom oštećena površina neće se širiti i mijenjati već ostaje takva kakva je.

SUPERTEC – inovativan završni materijal koji je istovremeno mekan, prozračan i ugodan ali isto tako je čvrst, otporan na porezotine, protu klizan i jednostavno se održava

Dimenzije:
– visina sjedišta: 59-87 cm
– dubina sjedišta: 42-48 cm
– visina naslona: 57 cm

Dodatne informacije
TKANINA

INTEGRIRANA PJENA

Mehanizmi stolice

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.