Sniženo!Izdvojeno

UREDSKA STOLICA ERGOHUMAN

745,00 

Visokokvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje. Ergohuman je savršen spoj dizajna i tehnologije jer sve funkcije upravljanja stolicom moguće je podesiti putem jedne ručkice, a zbog svog dizajna sa kromiranim detaljima i aluminijskom bazom, ostavlja dojam robusnosti i izdržljivosti.

5 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Visokokvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje. Ergohuman je dizajniran na način da osigurava stalnu potporu za cijela leđa tijekom sjedenja, što je idealno za radna mjesta na kojima cijeli dan sjedimo.
Zbog specijalne mikroperforirane mreže sjedišta, naslona za leđa i naslona za glavu sjedenje je ugodno i ergonomsko.

  • 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje.
  • Naslon za glavu podesiv je po visini i kutu.
  • Podesiva potpora lumbalnom dijelu kralježnice.
  • Klizeće sjedište
  • Sinkronizirani multilock mehanizam sa antishock funkcijom
  • Infinite lock mehanizam omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama.

Ergohuman je savršen spoj dizajna i tehnologije jer sve funkcije upravljanja stolicom moguće je podesiti putem jedne ručkice, a zbog svog dizajna sa kromiranim detaljima i aluminijskom bazom, ostavlja dojam robusnosti i izdržljivosti. Ergohuman uredska stolica dostupna je u crnoj boji sa aluminijskom bazom i uključenim rukonaslonima.

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

INFINITE LOCK - mehanizam omogućava precizno podešavanje nagiba naslona, odnosno kuta sjedenja, ali isto tako podešavanje nagiba stolice u osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Infinite lock mehanizam uglavnom su sastavni dio robusnih, radnih stolica na kojima korisnik provodi puno vremena, a koje će mu omogućiti maksimalnu ugodu sjedenja.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, INFINITE LOCK, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE