Izdvojeno

UREDSKA STOLICA 1870 MOTION PDH

411,50  (3.100,45 kn)

Uredska stolica sa sjedištem i naslonom dizajniranim sa posebno oblikovanom PU pjenom osmišljenom na način da savršeno podupire lumbalni dio tijela, te na taj način osigurava udobnost za korisnike.

5 GODINA           VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti
Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Uredska stolica sa sjedištem i naslonom dizajniranim sa posebno oblikovanom pjenom osmišljenom na način da savršeno podupire lumbalni dio tijela.

Stolica Motion opremljena je:

  •  sinkroniziranim tilt mehanizmom sa anti shock funkcijom.
  • Klizeće sjedište omogućava podešavanje dubine sjedenja s obzirom na korisnikovu visinu.

Motion PDH stolica ima i plastičnu bazu sa pet krakova, te naslon za glavu. Stolica je opremljena rukonaslonima podesivim po visini i dubini.

 

Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.