Back
Previous product
UREDSKA STOLICA 1770 INFINITY NET UREDSKA STOLICA 1770 INFINITY NET 327,00  (2.463,78 kn) 354,00  (2.667,21 kn)
Next product
UREDSKA STOLICA OKLAHOMA PDH UREDSKA STOLICA OKLAHOMA PDH 305,00  (2.298,02 kn)

UREDSKA STOLICA 1990 TITAN NET PDH

469,00  (3.533,68 kn) 496,00  (3.737,11 kn)

Menadžerska uredska stolica visokog naslona sa naslonom u mreži i sjedištem oblikovanim sa visokokvalitetnom pjenom velike gustoće. Sa ovom stolicom ne možete pogriješiti ako tražite stabilnu stolicu sa svim ergonomskim funkcijama.

5 GODINA         VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti

RUKONASLON

Rukonaslon podesiv po visini i dubini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Aluminijski fiksni rukonasloni obloženi mekanom PU pjenom u području naslanjanja ruku.

DODACI KONSTRUKCIJE

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 5629b51bef6f Kategorije: ,
Opis

Menadžerska uredska stolica visokog naslona sa naslonom u mreži i sjedištem oblikovanim sa visokokvalitetnom pjenom velike gustoće. Stolica ima podesivi naslon za glavu tapeciran u boju sjedišta.

Stolica Titan opremljena je:

  • sinkroniziranim tilt mehanizmom
  • anti shock funkcijom
  • lumbalnom potporom podesivom po visini.

Isto tako Titan ima klizeće sjedište koje omogućava podešavanje dubine sjedenja s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem. Titan stolica ima i plastičnu bazu sa pet krakova, a moguće je naručiti još i aluminijsku bazu, te različite rukonaslone. Sa ovom stolicom ne možete pogriješiti ako tražite stabilnu stolicu sa svim ergonomskim funkcijama. Pogledajte i opciju Titan stolice sa naslonom i sjedištem u tkanini.

Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI, EKO KOŽA-BLOOM, PHONEIX, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.