UREDSKA STOLICA 1990 TITAN NET

392,00 419,00 

Menadžerska uredska stolica visokog naslona sa naslonom u mreži i sjedištem oblikovanim sa visokokvalitetnom pjenom velike gustoće. Stolica Titan opremljena je sinkroniziranim tilt mehanizmom sa anti shock funkcijom, te lumbalnom potporom podesivom po visini.

5 GODINA         VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti

RUKONASLON

Rukonaslon podesiv po visini i dubini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Aluminijski fiksni rukonasloni obloženi mekanom PU pjenom u području naslanjanja ruku.

DODACI KONSTRUKCIJE

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 5629b51bef6f-12 Kategorije: ,
Opis

Menadžerska uredska stolica visokog naslona sa naslonom u mreži i sjedištem oblikovanim sa visokokvalitetnom pjenom velike gustoće.

Uredska stolica Titan opremljena je:

  • sinkroniziranim tilt mehanizmom
  • anti shock funkcijom
  • lumbalnom potporom podesivom po visini.

Isto tako Titan ima klizeće sjedište koje omogućava podešavanje dubine sjedenja s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem. Titan stolica ima i plastičnu bazu sa pet krakova, a moguće je naručiti još i aluminijsku bazu, te različite rukonaslone. Sa ovom stolicom ne možete pogriješiti ako tražite stabilnu stolicu sa svim ergonomskim funkcijama. Pogledajte i opciju Titan stolice sa naslonom i sjedištem u tkanini.

Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI, EKO KOŽA-BLOOM, PHONEIX, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.