Back
Next product
KONFERENCIJSKA FOTELJA 7650 SHINY BASIC KONFERENCIJSKA FOTELJA 7650 SHINY BASIC 532,00  (4.008,35 kn) 706,00  (5.319,36 kn)
Sniženo!

UREDSKA STOLICA ENJOY

640,00  (4.822,08 kn)

Enjoy je dizajniran na način da osigurava stalnu potporu za cijela leđa tijekom sjedenja. Zbog specijalne mikroperforirane mreže sjedišta, naslona za leđa i naslona za glavu sjedenje je ugodno i ergonomsko.

5 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Visokokvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje. Enjoy je dizajniran na način da osigurava stalnu potporu za cijela leđa tijekom sjedenja. Zbog specijalne mikroperforirane mreže sjedišta, naslona za leđa i naslona za glavu sjedenje je ugodno i ergonomsko.

  • 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje.
  • Naslon za glavu podesiv je po visini i kutu.
  • Sinkronizirani multiblock mehanizam sa anti shock funkcijom omogućavaju podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama.
  • Zahvaljujući klizećem sjedištu moguće je namjestiti sjedenje s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem.

Enjoy stolica je certificirana za 24-satnu upotrebu i mogu ju koristiti osobe do 150 kg.
Enjoy uredska stolica dostupna je u crnoj boji sa aluminijskom bazom i uključenim rukonaslonima, a 97% Enjoy stolice proizvedeno je od recikliranog materijala.

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE