Sniženo!

UREDSKA STOLICA ENJOY

650,00 

Enjoy je dizajniran na način da osigurava stalnu potporu za cijela leđa tijekom sjedenja. Zbog specijalne mikroperforirane mreže sjedišta, naslona za leđa i naslona za glavu sjedenje je ugodno i ergonomsko.

5 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Visokokvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje. Enjoy je dizajniran na način da osigurava stalnu potporu za cijela leđa tijekom sjedenja. Zbog specijalne mikroperforirane mreže sjedišta, naslona za leđa i naslona za glavu sjedenje je ugodno i ergonomsko.

  • 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje.
  • Naslon za glavu podesiv je po visini i kutu.
  • Sinkronizirani multiblock mehanizam sa anti shock funkcijom omogućavaju podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama.
  • Zahvaljujući klizećem sjedištu moguće je namjestiti sjedenje s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem.

Enjoy stolica je certificirana za 24-satnu upotrebu i mogu ju koristiti osobe do 150 kg.
Enjoy uredska stolica dostupna je u crnoj boji sa aluminijskom bazom i uključenim rukonaslonima, a 97% Enjoy stolice proizvedeno je od recikliranog materijala.

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE