UREDSKA STOLICA MARKUS Posebna ponuda

464,53  (3.500,00 kn)

Posebna akcija vrijedi za svijetlo sivu boju tkanine. Markus je stolica sa visokim naslonom za leđa dizajnirana za 24-satnu upotrebu. Najviše se koristi za opremanje sljedećih radnih prostora poput pozivnog centra, kontrolnih soba i svih ostalih radnih okruženja u kojima se stolac koristi 24 sata dnevno.

3 GODINE        VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 8c8466074292-Bondai Siva Kategorije: ,
Opis

Markus je stolica za intenzivnu upotrebu što znači da tijekom cjelodnevnog sjedenja pruža maksimalnu potporu svakom pojedinom korisniku. Stolica za 24 satno sjedenje mora beskompromisno biti podesiva, izdržljiva i robusna. Multi block mehanizam omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Isto tako, na stolici Markus moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

Markus je opremljen sa aluminijskom bazom, plastičnim kotačima i podesivim rukonaslonima.

Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI, XTREME

Mehanizmi stolice

GUMENI KOTAČI, MULTI BLOCK MEHANIZAM, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

MULTI BLOCK MEHANIZAM - mogućnost zaključavanja nagiba u nekoliko položaja i sprečavanje slobodan hod naslona; zaustavlja se u određenoj poziciji.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.