VISION BLACK

2.780,00 kn uklj. PDV

Uredska stolica Vision je upravo kako joj i sam naziv kaže, jedna posebna i nova, gotovo vizionarska stolica koja definira budućnost sjedenja. Uredska stolica Vision dostupna je u dvije kombinacije boja i to crni okvir sa tamno sivom tkaninom ili ivory okvir sa svjetlo sivom tkaninom.

5 GODINA          SREDNJE
JAMSTVA            VISOKI NASLON

Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

Opis

Uredska stolica Vision je upravo kako joj i sam naziv kaže, jedna posebna i nova, gotovo vizionarska stolica koja definira budućnost sjedenja. Karakterizira ju revolucionarna Form Sensing Mesh tehnologija proizvodnje visokokvalitetnog materijala u naslonu i sjedištu koji se savršeno prilagođava konturama tijela tijekom sjedenja. Osim toga, taj visoki standard materijala omogućava prozračno i izrazito udobno sjedenje, potpuno prilagodljivo korisniku, dok je sinkronizirani mehanizam integriran u samu stolicu. Uredska stolica Vision dostupna je u dvije kombinacije boja i to crni okvir sa tamno sivom tkaninom ili ivory okvir sa svjetlo sivom tkaninom.

Mehanizmi

Mehanizmi

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi

PLASTIČNI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM