Top vijest

ERGOHUMAN – Top uredska stolica po ergonomiji i popularnosti

Uredska ergonomska stolica Ergohuman već je duže vrijeme sinonim za udobno, ergonomsko i zdravo sjedenje. Puno ergonomskih funkcija podešavanja stolice korisniku upravo su najveće prednosti ove uredske stolice. Kad kažemo uredske, da – dominantno je dizajnirana za urede, ali u ovom izazovnom vremenu ova stolica našla je svoje mjesto u mnogim kućnim uredima.

Ono što stolicu čini kvalitetnom jesu:

  • materijali od kojih je proizvedena
  • ergonomske funkcije za podešavanje stolice
  • omjer cijene i kvalitete

Materijali od kojih je proizveden Ergohuman

Sjedište i naslon uredske stolice Ergohuman proizvedeni su od kvalitetne mreže, koju se još naziva i mesh mreža. Upravo ta mreža je dovoljno fleksibilna da se prilagodi ljudskom tijelu. Nije svako ljudsko tijelo, građa i težina jednako, ali upravo ta mreža omogućava jer se ona prilagođava korisniku. Najvažnija stvar kod odabira uredske stolice je upravo ta da se stolica mora prilagoditi vama, a ne vi stolici. U suprotnom dugotrajno sjedenje postaje bolno i mučno.

Ergonomske funkcije Ergohuman stolice

Osim mreže u naslonu i sjedištu, stolica Ergohuman specifična je po tome što u podnožju sjedišta ima jednu ručkicu sa kojom je moguće podesiti visinu sjedišta, nagib sjedišta, zaključavanje u željenom položaju i dubinu klizećeg sjedišta. Osim ovih funkcija čije korištenje je u potpunosti pojednostavljeno, ostale funkcije su:

  • 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od udobne PU pjene omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje rukonaslona
  • Naslon za glavu podesiv je po visini i kutu.
  • Podesiva potpora lumbalnom dijelu kralježnice,
  • Klizeće sjedište
  • Sinkronizirani multilock mehanizam sa antishock funkcijom
  • Infinite lock mehanizam omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama.

Omjer cijene i kvalitete

Kada nas kupci posjete u showroomu, a nisu sigurni koju stolicu odabrati, mi mu namjerno pokažemo Ergohuman tek pred kraj, odnosno nakon što isprobaju većinu drugih modela. Gotovo uvijek se pokazalo da Ergohuman postane njihov prvi i jedini izbor. Sjedenje na Ergohumanu vrlo teško je usporediti sa nekim drugim stolicama koje nemaju ergonomske funkcije koje on ima. Njegova cijena spada u kategoriju ipak nešto skupljih stolica. Ali kada je u pitanju zdravlje, ugoda i produktivnost, uredska stolica je iznimno važan i moćan saveznik u koji se isplati uložiti.