Top vijest

NAJBOLJE ERGONOMSKE STOLICE ZA HOME OFFICE

Da biste mogli raditi na računalu svaki dan, od 6-10 sati dnevno, a da ne razvijete neku mišićno-koštanu tegobu potrebno je odabrati dobru uredsku stolicu. Uredska stolica koja vas podupire, odgovara vašoj građi, navikama sjedenja, zdravstvenom stanju, te koja ima sve potrebne ergonomske funkcije. Ne postoji jedinstveno rješenje za svaki ured od kuće, ali u ponudi imamo različite modele ergonomskih uredskih stolica koje je moguće isprobati, podesiti onako kako vama odgovara i bezbrižno provesti svoj radni dan. Ergonomske stolice koje smo odabrali za ovu objavu jako dobro funkcioniraju u kućnom okruženju i zadovoljavaju ergonomske standarde sjedenja.

Najbolji omjer cijene i kvalitete

Uredska stolica EDGE

Visoki naslon za leđa i lumbalnom potporom podesivim po visini. Naslon je također podesiv po visini, a proizveden je od kvalitetne prozračne crne mreže. Sjedište stolice presvučeno je u tkaninu, te je dosta prostran i komotan za sjedenje. Sinkronizirani mehanizam sa anti shock funkcijom i rukonasloni podesivi po visini.

Najbolji univerzalni model za dijeljenje

Uredska stolica OKLAHOMA

Stolica zaobljenog ergonomskog dizajna sa lumbalnom potporom podesivom po dubini. Naslon stolice je u visokokvalitetnoj mreži sa podesivim naslonom za glavu, dok je sjedište stolice presvučeno u tkaninu. Sinkronizirani mehanizam s anti shock funkcijom s mogućnošću zaključavanja u pet pozicija. 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje.

 

Najbolje za svestranost

Uredska stolica ECLIPSE

Uredska stolica Elipse Maxi je posebna stolica omiljena kod osoba visine iznad 180 cm jer je  dizajnirana sa naslonom za leđa visine čak 60 cm. Naslon za leđa može se podesiti u 7 različitih pozicija, a sjedište i naslon ispunjeni su visokokvalitetnom pjenom te je presvučen u tkaninu. Eclipse Maxi uredska stolica opremljena je sa sinkroniziranim mehanizmom koji se može zaključati u 4 položaja, antishock mehanizmom za sigurni povrat naslona, te sa klizećim sjedištem koje omogućava podešavanje dubine sjedenja s obzirom na korisnikovu visinu jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem.

Najbolja za ergonomiju i prilagodljivost

Uredska stolica ERGOHUMAN

Ergohuman je dizajniran za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje na način da osigurava stalnu potporu za cijela leđa tijekom sjedenja.
Zbog specijalne mikro perforirane mreže sjedišta, naslona za leđa i naslona za glavu sjedenje je ugodno i ergonomsko.

– 3D podesivi rukonasloni sa podešavanjem visine, dubine, te bočno podešavanje.

– Naslon za glavu podesiv je po visini i kutu

Podesiva potpora lumbalnom dijelu kralježnice

Klizeće sjedište omogućavaju sjedenje s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem

– Sinkronizirani multilock mehanizam sa antishock

– Infinite lock mehanizmom omogućavaju podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama.

Ergohuman je savršen spoj dizajna i tehnologije jer sve funkcije upravljanja stolicom moguće je podesiti putem jedne ručkice, a zbog svog dizajna sa kromiranim detaljima i aluminijskom bazom, ostavlja dojam robusnosti i izdržljivosti.

Najbolje za neograničene proračune

Uredska stolica DIRECTOR

Director je kvalitetna, izdržljiva i udobna radna stolica koja se koristi za poslove na kojima se sjedi 24 sata dnevno, poput kontrole leta i nadzornih soba. Stolice za 24 satno sjedenje moraju biti oblikovane na način da podupiru korisnika tijekom dugotrajnog sjedenja, a zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima od koje je proizvedena, ova stolica je nevjerojatno izdržljiva i udobna.

Director radna stolica ima posebno oblikovane jastuke, tilt mehanizam sa mogućnosti prilagođavanja, petokraku bazu i robustan čelični okvir. Stolica Director vlasnica je europskih ergonomskih certifikata za 24 satno sjedenje, nosivost, sigurnost i ergonomiju.