Back
Previous product
1850 OMNIA PDH 2.515,00 kn2.785,00 knuklj. PDV
Next product
< 1790 SYN PURE 1.620,00 kn1.880,00 knuklj. PDV

1850 OMNIA WHITE

2.935,00 kn3.195,00 knuklj. PDV

Uredska stolica Omnia White je jedinstvena stolica za konstrukcijom i bazom u bijeloj boji, omiljena kod opremanja modernih i prozračnih ureda. Omnia White stolica ima srednje visoki naslon u bijeloj mreži, a sam naslon može se podesiti u sedam različitih položaja visine.

5 GODINA         SREDNJE VISOKI
JAMSTVA           NASLON

Očisti

DORA *

BONDAI *

BLOOM *

TOUAREG *

PHOENIX *

RALLY *

XTREME *

WOOL *

RUKONASLON

+ 370,00 kn uklj. PDV
+ 570,00 kn uklj. PDV
+ 420,00 kn uklj. PDV
+ 620,00 kn uklj. PDV
+ 390,00 kn uklj. PDV
+ 280,00 kn uklj. PDV
+ 560,00 kn uklj. PDV
+ 230,00 kn uklj. PDV
+ 630,00 kn uklj. PDV

DODACI KONSTRUKCIJE

+ 195,00 kn uklj. PDV
+ 145,00 kn uklj. PDV
+ 300,00 kn uklj. PDV
Cijena proizvoda
Ukupna cijena dodataka:
Ukupna cijena:

ŽELITE POPUST NA KOLIČINU?  POŠALJITE UPIT

SKU: bfc6bc5f8488 Kategorije: ,
Opis

Uredska stolica Omnia White je jedinstvena stolica za konstrukcijom i bazom u bijeloj boji, omiljena kod opremanja modernih i prozračnih ureda. Omnia White stolica ima srednje visoki naslon u bijeloj mreži, a sam naslon može se podesiti u sedam različitih položaja visine. Osim toga u naslon stolice je integrirana lumbalna potpora koja se također može samostalno podesiti. Sjedište stolice oblikovano je od visokokvalitetne pjene velike gustoće te uz ergonomski naslon za leđa pruža maksimalnu ugodu tijekom sjedenja. Stolica Omnia također je opremljena sa sinkroniziranim tilt mehanizmom sa anti shock funkcijom i funkcijom podešavanja otpora nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju. Klizeće sjedište omogućava podešavanje dubine sjedenja s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem.Omnia ima i plastičnu bijelu bazu sa pet krakova, a moguće je naručiti još i aluminijsku bazu kao i podesivi naslon za glavu, različite rukonaslone ili vješalicu za odjeću.

Dodatne informacije
TKANINA

DORA, BONDAI, EKO KOŽA-BLOOM, TOUAREG, PHONEIX, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi

Mehanizmi

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.