TOPCHAIR

TopChair je jedinstveni specijalizirani online koncept prodaje sjedalica u Hrvatskoj. Naš cilj je na jednostavan, profesionalan i siguran način omogućiti kupcima odabir širokog asortimana stolica.

Proces kupovine putem web shopa vrlo je jednostavan, a ukoliko imate bilo kakva pitanja ili Vam je potreban savjet oko odabira stolice, mi smo tu za Vas. Stalnim ulaganjem u edukaciju ljudi, naše prodajno osoblje već zna prepoznati potrebe kupca kod odabira stolice. Kriteriji za odabir stolice ponekad mogu zvučati komplicirano i zahtjevno, ali zapravo nisu. Svaki čovjek je poseban, ne volimo svi iste stvari, nismo svi jednake visine i težine i upravo zato možemo ponuditi kvalitetnu sjedalicu s kojom dugotrajno sjedenje na radnom mjestu može biti ugodno, ergonomsko, a uz odabir boje tkanine može posebno personalizirano.

Kod pregledavanja naše ponude, jednostavno odaberite stolicu koja Vam se sviđa, odaberite vrstu materijala i dodatke poput rukonaslona, baze stolice, visokog podizača ili kotačića, zatim odaberite preferirani način plaćanja i mi ćemo Vam ju isporučiti u najkraćem mogućem roku.

U ponudi imamo operativne uredske stolice, menadžerske stolice, visoko ergonomske stolice, stolice za 24 satno sjedenje, gaming stolice, posebne radne stolice i taburei, medicinske stolice, stolice za glazbenike, ugostiteljske, konferencijske stolice i fotelje, te još mnogo toga.

Neke od najpopularnijih modela stolica uvijek možete doći isprobati kod nas u showroom, u koji ste uvijek dobrodošli, a naše prodajno osoblje pokazati će Vam sve mogućnosti same stolice i način na koji se koristi.

Sve sjedalice u našoj ponudi vlasnice su EU certifikata kvalitete, sa provjerenim porijeklom, osiguranom garancijom od 2-10 godina i sa podrškom za nabavu rezervnih dijelova.

Hvala Vam na povjerenju!

Vaš TopChair

INFORMACIJE

Za pitanja vezana uz narudžbe, popusta na količinu ili za ostale informacije o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tel: 01/ 203 20 15
Email: info@topchair.hr

Ured / Showroom / Skladište:
Koledovčina ulica 3
10 000 Zagreb
(unutar Munja d.d.)

Nositelj licence TopChair za Republiku Hrvatsku je tvrtka:
Kvam Sistem d.o.o.

OIB: 54392975253
Temeljni kapital u iznosu od 20.000 kn uplaćen u cjelosti.

Koledovčina ul. 3, 10000 Zagreb

URED, SHOWROOM i SKLADIŠTE