UVJETI DOSTAVE ZA NARUDŽBE PUTEM WEB SHOPA

U ponudi imamo nekoliko načina preuzimanja kupljenih proizvoda, ovisno o odabranoj opciji tijekom kreiranja narudžbe ili u razgovoru sa prodajnim osobljem. Kupac osobno može preuzeti naručenu robu u skladištu TopChair tijekom radnog vremena, ali uz obaveznu prethodnu najavu kako bi se naručeni proizvodi i potrebna dokumentacija (dostavnica, račun) mogla pripremiti za preuzimanje.

Isporuka naručenih proizvoda preko web stranice www.topchair.hr odvija se na jednoj adresi i to onoj koju je kupac odredio prilikom kreiranja narudžbe na web stranici ili u komunikaciji sa prodajnim osobljem. Isto tako naručene proizvode dostavljamo putem službene dostave Kvam sistema ili putem dostavne službe. Kupac će pravovremeno biti informiran o terminima dostave. Ukoliko kupac ne preuzme narudžbu u dogovoreno vrijeme, dostava će se ponoviti u prvom sljedećem slobodnom terminu, sve u dogovoru sa kupcem.

Cijena dostave na jednu adresu za proizvode naručene putem web shopa i to za područje Republike Hrvatske iznosi 9,00 €. Dostava za narudžbe iznad 270,00 € je besplatna. Naručeni proizvodi dostavljaju se nemontirani, u originalnom tvorničkom pakiranju, osim ako montaža stolice nije dogovorena putem web sučelja ili putem sektora prodaje. Montažu naručenih proizvoda moguće je naručiti i naknadno, montaža kao usluga iznosi 9,00 €.

Ovi uvjeti dostave vrijede isključivo za narudžbe putem web shopa www.topchair.hr.