GAMING STOLICA VENOM

331,00 

Venom je gaming stolica modernog i robusnog dizajna, vrlo popularna kod mlađe populacije gamera i onih koji će to tek postati.

2 GODINE         VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: b22b929ba524-1 Kategorije: ,
Opis

Venom je gaming stolica modernog i robusnog dizajna, vrlo popularna kod mlađe populacije gamera i onih koji će to tek postati. Venom gaming stolica je izuzetno kvalitetna, te je proizvedena sa svim ergonomskim funkcijama koje svaki uredski radni stolac danas ima. Njezinoj čvrstoći doprinosi metalni okvir zbog kojeg je stolica stabilna i pruža potporu tijekom sjedenja, što je za dugotrajno sjedenje jako važno.

Osim toga, Venom gaming stolica ima sljedeće:

  • jastučić na lubalnom dijelu, podesiv po visini kako bi leđa uvijek imala podršku tijekom sjedenja
  • sjedište i naslon stolice presvučeni visokokvalitetnom eko kožom u crno bijeloj boji
  • rukonasloni podesivi po visini, presvučeni mekanim materijalom i dizajnirani na način da osiguraju stabilnost ruke tijekom naslanjanja
  • sinkronizirani tilt mehanizam omogućava podešavanje kuta sjedenja između 95-110 °
  • funkcija podešavanja otpora nagiba naslona pomaže kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju.

Gaming stolice koje zastupa TopChair Hrvatska su stolice koje su nastale od proizvođača koji su spoj dugogodišnjih prijatelja, zaljubljenika u računalne igre i profesionalaca za proizvodnju i dizajn sjedećeg namještaja, a gaming stolice su rezultat iskustva i znanja za pravilno i zdravo sjedenje.

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM