Back

LABORATORIJSKA STOLICA – NEON 3

846,00  (6.374,19 kn)

Laboratorijska stolica NEON sa sinkroniziranim mehanizmom dostupna u integriranoj pjeni i sintetičkog koži. Laboratorijska stolica NEON je savršena kombinacija ergonomskih i funkcionalnih karakteristika. Neon 1 podrazumjeva stolicu koja u bazi ima čepove, Neon 2 u bazi ima kotače, a Neon 3 ima visoko sjedište i stepenicu.

10 GODINA      SREDNJE VISOKI
JAMSTVA         NASLON

Očisti

BOJA OKVIRA

RUKONASLONI

DODACI KONSTRUKCIJE

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Laboratorijska stolica NEON stolica predstavlja novu generaciju radnih stolica. NEON je kombinacija ergonomskih i funkcionalnih karakteristika koje se do sada nikada nisu koristile u industrijskim okruženjima.

Inovativni sustav 1+1 sjedalice omogućava fleksibilnost, održivost i osigurava prilagodbu svakoj grani industrije i njezinim potrebama. 1+1 sustav omogućava jednostavnu promjenu sjedišta i naslona samo jednim klikom, te se na taj način stolica može prilagoditi različitim radnim okruženjima, ali i higijenskim uvjetima za korisnike.

NEON je opremljen sa sinkroniziranim mehanizmom sa automatskom regulacijom težine omogućavaju, regulacijom dubine sjedišta, podesivom visinom naslona, podesivim nagibom sjedišta. NEON je proizveden od visokokvalitetnih materijala poput čelične strukture i aluminijske baze, ali i samih završnih materijala sjedišta i naslona.

Neon 1 podrazumjeva stolicu koja u bazi ima čepove, Neon 2 u bazi ima kotače, a Neon 3 ima visoko sjedište i stepenicu za lakši pristup sjedištu.

Za idealne laboratorijske uvjete stolica Neon dostupna je u sljedećim materijalima:

MAGIC sintetička koža – nevjerojatno mekana i ugodna, ali isto tako vrlo izdržljiv materijal koji se vrlo jednostavno održava. Glavna karakteristika ovog materijala jest da je periva i otporna na ulja i dezinficijense te je zbog toga preporučljiva za korištenje u industrijskim, ESD i laboratorijskim okruženjima.

INTEGRIRANA PJENA (PU) – savršen materijal za okruženja u kojima sjedalica može biti u kontaktu sa agresivnim tvarima poput ulja, masti, strugotine, blagim kiselinama i lužinama, vlažnim i letećim česticama. Integrirana pjena je visoko otporna i izdržljiva, periva i vrlo lako se održava. Dodatna prednost integrirane pjene je otpornost na porezotine, odnosno, ukoliko se integrirana pjena ošteti oštrim predmetom oštećena površina neće se širiti i mijenjati već ostaje takva kakva je.

Dimenzije:
– visina sjedišta: 59-87 cm
– dubina sjedišta: 42-48 cm
– visina naslona: 57 cm

Dodatne informacije
TKANINA

INTEGRIRANA PJENA, SINTETIČKA KOŽA

Mehanizmi stolice

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.