Back
Sniženo!

LABORATORIJSKA STOLICA – NEXXIT 3

509,00 539,00 

Laboratorijska stolica NEXXIT stolica je ergonomski dizajnirana, nevjerojatno robusna i izdržljiva, opremljena mehanizmima s kojima korisnik jednostavno i intuitivno podešava položaj sjedenja. Nexxit 1 podrazumjeva stolicu koja u bazi ima čepove, Nexxit 2 u bazi ima kotače, a Nexxit 3 ima visoko sjedište i ring za lakši pristup sjedištu.

10 GODINA    SREDNJE VISOKI
JAMSTVA       NASLON

Očisti

BOJA RUČKE

RUKONASLONI

DODACI KONSTRUKCIJE

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Laboratorijska stolica NEXXIT je ergonomski dizajnirana, nevjerojatno robusna i izdržljiva, opremljena mehanizmima s kojima korisnik jednostavno i intuitivno podešava položaj sjedenja. Zbog svih funkcija koje NEXXIT linija stolica ima, jednostavno je savršena za sve vrste industrijskih, laboratorijskih i ESD radnih okruženja.

NEXXIT je opremljen sa:

  • sinkroniziranim mehanizmom sa automatskom regulacijom težine,
  • regulacijom dubine sjedišta,
  • podesivom visinom naslona,
  • ručkom za lakšu manipulacijom stolice,
  • podesivim nagibom sjedišta
  • proizveden od visokokvalitetnih materijala poput čelične baze, ali i samih završnih materijala sjedišta i naslona.

Nexxit 1 podrazumjeva stolicu koja u bazi ima čepove, Nexxit 2 u bazi ima kotače, a Nexxit 3 ima visoko sjedište i ring za lakši pristup sjedištu.

Za idealne laboratorijske uvjete stolica Nexxit dostupna je u sljedećim materijalima:

MAGIC sintetička koža – nevjerojatno mekana i ugodna, ali isto tako vrlo izdržljiv materijal koji se vrlo jednostavno održava. Glavna karakteristika ovog materijala jest da je periva i otporna na ulja i dezinficijense te je zbog toga preporučljiva za korištenje u industrijskim, ESD i laboratorijskim okruženjima

INTEGRIRANA PJENA (PU) – savršen materijal za okruženja u kojima sjedalica može biti u kontaktu sa agresivnim tvarima poput ulja, masti, strugotine, blagim kiselinama i lužinama, vlažnim i letećim česticama. Integrirana pjena je visoko otporna i izdržljiva, periva i vrlo lako se održava. Dodatna prednost integrirane pjene je otpornost na porezotine, odnosno, ukoliko se integrirana pjena ošteti oštrim predmetom oštećena površina neće se širiti i mijenjati već ostaje takva kakva je.

Dimenzije:
– visina sjedišta: 57-82 cm
– dubina sjedišta: 40-46 cm
– visina naslona: 53 cm

Dodatne informacije
TKANINA

INTEGRIRANA PJENA, SINTETIČKA KOŽA

Mehanizmi stolice

4D RUKONASLON, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

4D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini, kutu i širini.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.