Back
Previous product
UREDSKA STOLICA 1380 SYN FLUTE AKCIJA UREDSKA STOLICA 1380 SYN FLUTE 248,00  (1.868,56 kn) 277,00  (2.087,06 kn)
Next product
UREDSKA STOLICA 1850 OMNIA WHITE UREDSKA STOLICA 1850 OMNIA WHITE 477,00  (3.593,96 kn) 514,00  (3.872,73 kn)

UREDSKA STOLICA 1380 SYN ANTISTATIC

454,00  (3.420,66 kn)

Stolica 1380 Syn Antistatic je stolica srednje visokog naslona, sa sjedištem i naslonom oblikovanim posebnom pjenom i presvučena u antistatičku tkaninu. Moguće ju je naručiti u crnoj ili sivoj antistatičkoj tkanini.


3 GODINE         SREDNJE VISOKI
JAMSTVA          NASLON

 

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 8aa505e2e867 Kategorije: ,
Opis

Stolica 1380 Syn Antistatic je stolica srednje visokog naslona, sa sjedištem i naslonom oblikovanim posebnom pjenom i presvučena u antistatičku tkaninu. Sve komponente na stolici napravljene su od provodljivog materijala, mjerene otpornosti 0,1 MW. Ova antistatička stolica kontrolira generiranje statičkog elektriciteta i omogućava ispuštanje na bilo kojoj površini. Sinkronizirani tilt mehanizam sa antishock funkcijom omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Isto tako, na ovoj stolici moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju. Naslon je moguće je podesiti po visini, a ova stolica ima i kromiranu bazu sa pet krakova. Moguće ju je naručiti u crnoj ili sivoj antistatičkoj tkanini.

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM