Back
Next product
KONFERENCIJSKA FOTELJA 7650 SHINY BASIC KONFERENCIJSKA FOTELJA 7650 SHINY BASIC 532,00  (4.008,35 kn) 706,00  (5.319,36 kn)

UREDSKA STOLICA EDGE

308,00  (2.320,63 kn)

Menadžerska stolica sa visokim naslonom za leđa i lumbalnom potporom podesivim po visini. Naslon stolice Edge je također podesiv, a proizveden je od kvalitetne crne mreže.

2 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 4858c649dd76 Kategorije: , ,
Opis

Menadžerska uredska stolica sa visokim naslonom za leđa i lumbalnom potporom podesivim po visini.

Naslon stolice Edge je također podesiv, a proizveden je od kvalitetne crne mreže. Sjedište stolice može se naručiti presvučeno u crnoj ili sivoj tkanini.

Sinkronizirani mehanizam sa anti shock funkcijom omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Rukonasloni stolice podesivi su po visini, a stolicu krasi aluminijska baza sa pet krakova.

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM