UREDSKA STOLICA EDGE

308,00 

Menadžerska stolica sa visokim naslonom za leđa i lumbalnom potporom podesivim po visini. Naslon stolice Edge je također podesiv, a proizveden je od kvalitetne crne mreže.

2 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: 4858c649dd76 Kategorije: , ,
Opis

Menadžerska uredska stolica sa visokim naslonom za leđa i lumbalnom potporom podesivim po visini.

Naslon stolice Edge je također podesiv, a proizveden je od kvalitetne crne mreže. Sjedište stolice može se naručiti presvučeno u crnoj ili sivoj tkanini.

Sinkronizirani mehanizam sa anti shock funkcijom omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Rukonasloni stolice podesivi su po visini, a stolicu krasi aluminijska baza sa pet krakova.

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM