Sniženo!

UREDSKA STOLICA ENJOY BASIC

515,00 

Enjoy Basic je visokokvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje.

 • Jamstvo: 4+1 godina
 • Stolica ima visoki naslon
 • Vrsta: Ergonomska uredska stolica
 • Namjena: Stolica za dugo sjedenje
 • Model: Enjoy Basic
 • Proizvođač: Comfort seating

5 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

ERGONOMOSKA UREDSKA STOLICA ELEGANTNOG DIZAJNA

Visokokvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje. Enjoy Basic je dizajniran na način da osigurava stalnu potporu za cijela leđa tijekom sjedenja. Zbog specijalne mikroperforirane 3D mreže sjedišta, naslona za leđa i naslona za glavu sjedenje je ugodno i ergonomsko.

Prednosti Enjoy Basic modela

 • 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje.
 • Naslon za glavu podesiv je po visini i kutu.
 • Sinkronizirani multiblock mehanizam sa anti shock funkcijom omogućavaju podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama.
 • Čvrsta poliamidna baza
 • Podešavanje napetosti mreže u lumbalnom području
 • Podešavanje visine naslona

Ergonomska stolica za 24/7 upotrebu

Enjoy Basic stolica je namjenjena je za dugotrajnu upotrebu i mogu ju koristiti osobe do 130 kg.
Enjoy Basic uredska stolica dostupna je u crnoj konstrukciji sa crnom i mrežom kao i tapeciranim sjedištem na zahtjev.

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.

Dodatne informacije
Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE