Back
Previous product
FOTELJA AKO FOTELJA AKO 1.078,00 1.483,00 
Next product
FOTELJA WIND STYLE FOTELJA WIND STYLE 485,00 584,00 

UREDSKA STOLICA 1824 LEI 24/7

465,00 499,00 

 

Uredska menadžerska fotelja visokog naslona sa 3D rukonaslonima koji su presvučen mekanom PU pjenom. Lei menadžerska fotelja ima i aluminijsku bazu sa pet krakova.

 

5 GODINA          VISOKI NASLON
JAMSTVA

Očisti
Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
Opis

Uredska menadžerska fotelja visokog naslona sa 3D rukonaslonima koji su presvučen mekanom PU pjenom.

Konstrukcija sjedišta i naslona fotelje Lei je drvena, a oblikovana je kvalitetnom pjenom velike gustoće.

Sinkronizirani tilt mehanizam sa antishock funkcijom omogućava podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama.

Isto tako, na ovoj fotelji moguće je podesiti otpor nagiba naslona kako bi i lakši i teži korisnici mogli sjediti u ispravnom položaju. Lei menadžerska fotelja ima i aluminijsku bazu sa pet krakova.

Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI, XTREME

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON, ANTI SHOCK MEHANIZAM, GUMENI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

3D RUKONASLON - Rukonaslon podesiv po visini, dubini i kutu.

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

GUMENI KOTAČI - koriste se na tvrdim podlogama poput parketa, laminata, pločica kako bi se izbjeglo oštećenje podloge.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.